Eetcafé Van Miltenburg

Vacatures

Allround Medewerker Horeca

Wij zoeken jou! | Leidinggevende Bediening

Wij zijn op zoek naar jou!
…….want bij dé Miltenburg is altijd wat te doen!

Wij zoeken regelmatig aanpakkers, enthousiastelingen en leergierigen.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een allround medewerker horeca met leidinggevende capaciteiten voor 38 uur per week.

Je bent in teamverband verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken ín het eetcafé én achter de schermen (bediening, keuken & evenementen).

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het eetcafé. Je bent een gastheer/-vrouw die zeer gastgericht is en je hebt een passie voor koken. Dit maak je waar door kwaliteitsgericht te handelen en het maximale te halen uit de middelen die tot je beschikking staan.

Je leidinggevende capaciteiten laat je zien doordat je overzicht houdt op de situatie zodat je direct besluitvaardig kunt reageren. Oplossingen kun je duidelijk formuleren en bijbehorende taken kun je goed overdragen. Je weet essentiële informatie te filteren en samen met je mede-leidinggevenden te communiceren. Je zorgt voor een prettige omgeving en beleving voor zowel gast als personeel.

Controle op de uitvoering van werkzaamheden doe je met oog voor detail, waarbij je de bevindingen op een coachende en leerzame manier terugkoppelt naar het personeel. Je bent in staat je team te motiveren. Je stijl van leidinggeven is mensgericht/coachend. Daarnaast kijk je kritisch naar jezelf en naar je persoonlijke leerdoelen. Je bent gepassioneerd en betrokken bij ons bedrijf, dit blijkt uit interesse, het proactief meedenken en kennis van zaken en kennis van de markt waarin Eetcafé van Miltenburg zich begeeft.

Wij vragen het volgende van je:

  • Dat je 38 uur per week beschikbaar bent. De diensten kunnen zowel doordeweeks als in het weekend en op feestdagen zijn;
  • Dat je eigen vervoer hebt zodat je altijd (ook na een sluitdienst) thuis kunt komen (het OV rijdt dan wellicht niet meer);
  • Minimaal MBO (4) werk- en denkniveau, in het bezit zijn van een horecaopleiding is een pré;
  • Drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke omgeving.

Wij bieden je:

  • Een prettige, leerzame, familiare werkomgeving waarin je je zelfstandig kunt bewegen;
  • Een voltijd dienstverband;
  • Een brutosalaris van € 1900,00 per maand bij een 38-urige werkweek inclusief vakantiegeld en 20 vakantiedagen

Kun je je vinden in bovenstaande omschrijving, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via janneke@eetcafevanmiltenburg.nl (Janneke Bavelaar- van Miltenburg) of via 0626334546 (Jan Willem van Miltenburg)

Wij zoeken jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een horeca-tijger voor minimaal 16 uur per week. Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding en relevante werkervaring. Mochten jullie eventueel geïnteresseerden weten dan kunnen ze voor meer informatie contact opnemen met Jan-Willem of mailen naar: info@eetcafevanmiltenburg.nl. Spread the word!

Wij zoeken jou!

Mocht je eventueel geïnteresseerden weten om bij eetcafé van Miltenburg te werken, dan kunnen ze voor meer informatie contact opnemen met Jan-Willem of mailen naar: info@eetcafevanmiltenburg.nl. Spread the word!