Milty Gin

SINDS 2018

Hoe is de MiltyGin ontstaan en hoe serveren wij hem?
delimiter image

Milty gin

“Arjan Smit, patron-cuisinier van distilleerderij De Pronckheer in Cothen, komt hier regelmatig over de vloer. De distilleerderij is een innovatieve, kleinschalige, ambachtelijke en duurzame distilleerderij die van natuurlijke grondstoffen pure distillaten maakt.

Samen met hen hebben wij een prachtige gin ontwikkeld met eigen etiket én een zeer eigen smaak!

Super leuk is dat we de ingrediënten gebruikt hebben die allemaal een link naar ons café hebben. En wat blijkt: een perfecte combinatie!

Naast de gewoonlijke jeneverbes en koriander zit er bijvoorbeeld ook sereh en djeroek poeroet en helemaal uniek…..hop en Spaanse peper in onze Gin. De mix van ingrediënten verwijst zo naar het bierassortiment en de Indische maaltijden die wij serveren; echt een heerlijke combi.

Onze MiltyGin hoef je gelukkig niet te missen, want de flessen zijn te koop bij ons aan de bar!

Maak iemand blij tijdens de kerst: met een fles MiltyGin onder de kerstboom. Gegarandeerd succes!

9 APRIL GT-DAY
Image module

Superlekkere recepten

Voor thuis, voor de kerst of?

MiltyGin, ijs, sinaasappelschilletjes, kruidnagel, gember
geserveerd met Fever-Tree Clementine Tonic Water

MiltyGin, ijs, jeneverbes, rozemarijn, gember
geserveerd met Fever-Tree Clementine Tonic Water

Zo serveren wij de MiltyGin in ons café en dat kun je ook makkelijk thuis doen:

MiltyGin, ijs, komkommer, limoen
geserveerd met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

MiltyGin, ijs, blauwe bessen, komkommer, munt
geserveerd met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

MiltyGin, ijs, ½ passievrucht
geserveerd met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Flessen zijn te koop bij ons aan de bar.

Milty Gin

SINDS 2018

Image module
Image module
Image module
Image module

© Van Miltenburg